Full rulle!

Uppe med tupppen för att hinna med allt idag! In i duschen innan 06.00 och sedan hinna packa lite och äta frukost för en gång skull ;) Va i stallet strax efter 8 och morgonfodrade innehästarna. In med Hedvig och göra henne i ordning för ett pass i paddocken. Efter  en del galopp började hon slappna av lite grand iallafall, och kunde sänka sig något även i höger varv i traven.

Claudia tog hand om Alfa idag, och ska göra det även imorgon. Skönt att kunna lämna sin häst till någom man litar på att den tar han om hästen på bästa sätt :)

Vidare i ilfart upp till något stället i skogen utanför Perstorp där det vankades DM i skogskörning för Kristianstads län. Idag var det dock bara träning inför morgondagens DM. Jag åkte dit för att vara hästskötare åt Sigge, som jag 2009 hade några veckors praktik hos - något jag aldrig ångrar trots tidiga morgonar och sena kvällar! :)
Sigge hade med sig två hästar, Torp-Sund (12år, godkänd hingst) och Torp-Tak (7år, hingst och lillebror till Sund). Tanken var att Sund skulle gå på DM, men han varinte helt i form och då får han stanna hemma imorgon. Tak däremot gick över förväntan och Sigge grubblade länge och väl innan han bestämde sig för att debutera med Tak. Efter dagens träningar hjälpte jag till att  färdigställa banorna inför morgondagen och en del
skitsnack blev det med ;)

Sigge provar släplass-banan med Tak. På andra bilden fick han hjälp att spänna om lasset då det gled.